Home » ProeverijTicket » Hoe werkt het

Hoe werkt het

Jouw online ticketverkoop opzetten is bij ons heel eenvoudig. Geef ons via het aanmeldingsformulier de gegevens van jouw proeverij door. Met deze gegevens maken wij voor jouw  een eigen pagina aan en je ontvangt van ons binnen 24 uur een link naar je eigen ticketpagina.
Alle aangemelde proeverijen, workshops en Events,  zullen wij op de website "ProeverijAgenda" plaatsen, hierdoor wordt de bereikbaarheid van je evenement  groter en beter zichtbaar cq, vindbaar. Wij nemen je een stuk werk uithanden zodat jij je kan concentreren op de organisatie van jouw evenement,

 

Online betalen

Bestellen van een tickets kan 24/7 zolang er tickets beschikbaar zijn.

Het is mogelijk om verschillende ticketprijzen te vermelden.
We accepteren betalingen via Ideal en creditcards. 

E-tickets via de mail

Alle e-tickets worden automatisch en direct na de betaling verzonden aan de bezoeker. Alle tickets zijn voorzien van een uniek boekingsnummer.De tickets worden per mail verzonden. Dat doen we in format: A4, zodat de bezoeker het ticket kan uitprinten.

Overzicht bezoekers

Je ontvangt van ons een overzicht van de verkochte tickets met reserveringsnummers voor aanvang van jouw proeverij. Wekelijks informeren wij je door middel van een overzicht over de verkochte tickets.


Zichtbaarheid

Je proeverij of andere Event is net zolang zichtbaar tot dat het maximaal aantal beschikbare kaarten verkocht is. Zodra het maximum aantal kaarten bereikt is of bij de einddatum, zal de proeverij niet meer zichtbaar zijn op de site. Hierdoor zijn we altijd up-to-date.

Kosten

We hanteren een vaste Fee cq. servicekosten per verkochte ticket van 
€ 3,75 inclusief 21% BTW. Hierin zijn alle kosten verwerkt en zijn er geen bijkomende kosten. 

Uitbetaling

Betalingen vinden éénmaal per week plaats. Op het door jouw opgegeven rekeningnummer.


Aanmelden proeverij

Meld je proeverij aan via het aanmeldingsformulier en start met de ticketverkoop van jouw proeverij. 
Je ontvangt een link naar je pagina.

Account aanmaken

Maak gratis je account aan.
Na het aanmaken van je account  kan je direct je proeverij bij ons aanmelden
via aanmeldingsformulier.

Aanbod proeverijen

Alle proeverijen die worden aangemeld  worden automatisch op ProeverijAgenda geplaatst. Ontdek de leukste proeverijen bij jouw in de buurt.