Home » Hoe werkt het

Hoe werkt het

Jouw online ticketverkoop opzetten is bij ons heel eenvoudig. Geef ons via het aanmeldingsformulier de gegevens van jouw proeverij door. Met deze gegevens maken wij voor jou een eigen pagina aan en je ontvangt van ons binnen 24 uur een link naar je eigen ticketpagina.
Alle aangemelde proeverijen, workshops en Events, zullen wij op de website "ProeverijAgenda" plaatsen, hierdoor wordt de bereikbaarheid van je evenement groter en beter zichtbaar c.q. vindbaar. Wij nemen je een stuk werk uithanden zodat jij je kan concentreren op de organisatie van jouw evenement,

 

Online betalen

Bestellen van tickets kan 24/7 zolang er tickets beschikbaar zijn.

Het is mogelijk om verschillende ticketprijzen te vermelden. We accepteren betalingen via Ideal en creditcards

Kosten

We hanteren een vaste Fee cq. servicekosten, per verkochte ticket. Je kan kiezen uit drie verschillende mogelijkheden,
Basis Ticket / Premium Ticket / Pro Ticket

Fee vanaf  0,99 Per verkochte Ticket.
Kies de Ticket die bij jouw past.

E-tickets via de mail

Alle e-tickets worden automatisch en direct na de betaling verzonden aan de bezoeker. Alle tickets zijn voorzien van een uniek boekingsnummer. De tickets worden per mail verzonden. Dat doen we in format: A4, zodat de bezoeker het ticket kan uitprinten.

Scannen

Alle Ticket zijn te scannen met onze Smartphone-App welke je door een toegewezen link kan downloaden, deze wordt voor Apple en Android ondersteund.

Deze App zorgt voor een makkelijke en snelle doorstroom bij de ingang. 
Tevens kan je tijdens het Sannen zien hoeveel mensen er aanwezig zijn, 

 

Zichtbaarheid

Je proeverij of andere Event is net zolang zichtbaar tot dat het maximaal aantal beschikbare kaarten verkocht is. Zodra het maximum aantal kaarten bereikt is of bij de einddatum, zal de proeverij niet meer zichtbaar zijn op de site. Hierdoor zijn we
altijd up-to-date.

 

Uitbetaling

Betalingen vinden standaard éénmaal per week plaats op het door jou opgegeven rekeningnummer. 

Voor vragen kan je contact met ons opnemen.

Overzicht bezoekers

Je ontvangt van ons een overzicht van de verkochte tickets met reserveringsnummers voor aanvang van jouw proeverij. Wekelijks informeren wij je door middel van een overzicht over de verkochte tickets.